Så här återställer du raderat foto från en Samsung Galaxy S6 efter fabriksåterställning

Nyligen raderade jag medvetet alla foton i kameramappen på min Galaxy-anteckning, jag tänkte ta bort bara ett foto, men jag pratade med en vän medan jag gjorde det och inte uppmärksammade och jag valde av misstag hela mappen och raderade den istället för bara ett foto.

När du tar bort från en hårddisk eller ett minneskort finns data / filerna kvar, men adressen eller platsen på hårddisken eller minneskortet är nu markerat av operativsystemet som gratis, när en annan fil skrivs till den platsen alla eller en del av filen är borta för alltid, så det är väldigt viktigt att se till så mycket som möjligt att du förhindrar skrivning av disk / minne, även om du inte använder några appar som en smartphone kontinuerligt läser och skriver till sitt minneskort, så det bästa att göra är att stänga av den.

Jag stängde av telefonen omedelbart och i stället för att använda min telefon för att hitta en Android-app och riskera att skriva över de foton jag använde min bärbara dator och hittade, laddade ner och installerade en PC-app som heter "android-data-recovery", kopplade jag in min telefon till den bärbara datorn via USB och programmet hittade och återhämtade alla mina borttagna foton, bara två eller tre av flera hundra hade delvis skrivits över och gjorts korrupta. Jag var väldigt lättad.

Det viktigaste att komma ihåg när du återställer borttagna data från alla minnesenheter inklusive smarttelefonminneskort och datorns hårddiskar är att du att du behöver undvika att göra något som får operativsystemet att skriva till disk, om dina data inte har skrivits över kan återställas.

Lämna en kommentar