Så här får du tillgång till foton på iCloud-webbplatsen

Jag kan inte säga om det här är en fråga om den allmänna metoden eller mig personligen. Den allmänna metoden har behandlats ganska grundligt så jag ska erbjuda min metod.

Jag visar alla mina foton via google-foton.

Nu jobbar jag bara med Apple, jag hatar att använda Android, men google erbjuder den bästa integrerade fotolösningen. Jag har gsäkerhetskopiering av oogle-foton installerad på min MacBook och inställd på att säkerhetskopiera mina foton från Mac foton app. Detta innebär att alla mina bilder säkerhetskopieras på google-servrarna utan inmatning från mig gratis. Hur många bilder hittills? 15k Plus massor av video. Alla antingen 12mp eller 1080. Cirka 250gb hittills skulle jag gissa.

Jag har också google-foton på min iPhone så alla foton som tagits med valfri fotoapp är också säkerhetskopierade och jag kan titta på alla 15 XNUMX bilder var och när jag vill.

Jag kan också strömma alla foton eller album jag vill ha till någon smart-tv eller via Chromecast.

Appen känner också igen saker och så kan du söka efter hundar och det hittar alla dina bilder på hundar utan att du gör någonting!

Det kommer också att bygga panorama om dina foton står i linje, skapa stiliserade bilder om det tycker att de är konstnärliga, skapa animationer från bilder tagna i följd.

Jag gick från iCloud till google-foton eftersom det bara är mycket bättre. Jag älskar mina Apple-grejer men jag är inte den typ av fanboy som inte väljer ett bättre alternativ om det uppstår.

Lämna en kommentar