Så här rensar jag min skrapdisk i Adobe Photoshop om jag inte kan öppna programmet

Jag antar att PS säger att det inte kan öppnas eftersom det inte finns tillräckligt med utrymme på repskivan?
Om så är fallet betyder det att du inte har tillräckligt med hårddiskutrymme tillgängligt för att PS ska kunna köras.
Du måste ta bort några filer för att frigöra utrymme på din hårddisk (eller tömma papperskorgen om du inte har gjort det på ett tag). PS behöver GB ledigt utrymme för att fungera effektivt och du bör alltid se till att du har en enorm mängd ledigt skivutrymme av just denna anledning. Ju mer du kan ge det desto bättre. Som regel låter jag aldrig mitt lediga utrymme sjunka under 250 GB (men det är inte ett fast nummer - det är bara mitt sätt att se till att jag har tillräckligt med utrymme).

PS använder stor mängd hårddiskutrymme under arbetet (den skriver information till och från enheten hela tiden). I Inställningar kan du ställa in en sekundär skiva (eller skivor) som skrapskivor för att hjälpa till med brist på utrymme.
Dessa enheter bör alla vara snabba hårddiskar (7200 rpm) eller SSD-enheter och de ska anslutas via den snabbaste anslutningen du kan hantera (USB3 eller Thunderbolt eller liknande).

Lämna en kommentar