Så här tar du bort Instagram-foton på en Mac-datorArtboard

Jag är lite störd på Facebook för att titta på min mobiltelefon och erbjuda att skicka bilder åt mig. Det ger ett lugnande meddelande att bara jag kan se detta.

Jag var nyligen i en bank och använde mina mobiltelefoner för att göra bilder på alla mina amerikanska sparobligationer, som jag grupperade på bordet, ungefär fem i taget, och knäppte en bild som var tillräckligt tydlig för att se datum och serienummer.

Jag har också använt min mobiltelefon som en kopiator för att ta bilder av andra dokument. Jag har sedan beslutat att inte göra det här. Jag bär en separat liten kamera nu.

Apple lägger alla bilder i molnet åt dig, så om du tar bort dem från mobiltelefonen raderas de inte riktigt. Om du köper en ny telefon kommer du faktiskt att upptäcka att alla dessa bilder är tillbaka, även de pinsamma du försökte bli av med.

Lämna en kommentar