Ser folk mig som en bild på Facebook-flöde om jag inte liknar den bilden direkt? Både på huvudsidesflödet och kolumnen till höger uppe till höger.

Det kommer troligen att dyka upp omedelbart på människors ticker strip på höger sida på en skrivbordsvy av facebook.com. Personer som klickar på det objektet i sin ticker kommer att se det som du av misstag gillade trots att de inte ser ditt namn i listan Gilla.

Det kommer förmodligen inte att dyka upp så snabbt på människors nyhetsflöde så om du inte gillade det direkt kan du vara okej.

Det kommer definitivt att skicka en anmälan omedelbart till personen vars objekt du av misstag gillade. Personen kan klicka på aviseringen men det skulle bara ge dem tillbaka till sitt hemflöde eftersom objektet du gillade inte kan hittas eftersom du inte gillade det. Om de uppdaterade sin sida innan de klickade på aviseringen kan meddelandet till och med försvinna innan de ens får se vem det var från. Jag har haft "tomma" meddelanden försvunnit från min lista tidigare. (Men om den personen har push-meddelanden till sin telefon så har du otur eftersom ditt namn kommer att visas på hans / hennes telefon och säger att du gillade något av deras - men de vet inte vad det är.)

För övrigt är push-meddelanden för Twitter också omedelbara.

Lämna en kommentar