Singaporeans: Vad är ditt drömbröllop?

Du kanske tänker, "Åh, malaysiska har sina bröllop på tomrummet. De är riktigt billiga!"

Nej, du har fruktansvärt fel.

För ett enkelt ogiltigt däckbröllop måste både brud och brudgum spara minst $ 15 XNUMX vardera. För ett bröllop i ett community center kan det gå upp till $ 25k- $ 40k.

Och jag har inte ens inkluderat gåvorna till parets respektive familjer.

Mitt perfekta bröllop skulle bara vara en enkel middag med vänner och familj efter att min man och jag undertecknade certifikatet. Ska inte kosta mig mer än $ 10 XNUMX. Inte för att jag är det billigJag förstår bara inte poängen med att ha ett så stort bröllop. I mitt perspektiv sprängde jag bara $ 15 25 - $ XNUMX XNUMX på en dag bara för att utropa, "HEJ JAG ÄR GIFT! VARA LYCKLIG FÖR MIG."

Eller kanske ska jag bara gå och gifta mig i Vegas.

Lämna en kommentar