Ska jag köpa le TV 1s eco för att spela tunga spel och för bra fotografering?

Definitivt !!!!

Själv använde jag den i 6 månader och jag är ganska nöjd med denna gadget. Speciellt spelupplevelsen, jag har spelat alla tunga spel som NFS mest önskade, GTA San Andreas, Fifa 2k16 och ingen av dem hänger någonsin eller mitt telefonsystem stöder inte det bcoz det har en 2.2 GHz octacore-processor nu kan du föreställa dig hur mycket min spelupplevelse förbättrad av detta

Dessutom har den underbara 13mp baksida och 5mp främre kamera som ger riktigt bra bilder, den har ytterligare en fördel med dubbel sim får mig att betygsätta den mer än andra. Vissa människor kanske säger att det värmer men hittills värms min telefon aldrig upp och inga problem med batteri också.

Mer än någonsin är det Ubuntu # 1, dvs Ubuntu rankade det som rankat ett. Utan tvekan bör du med den här ultra-smarttelefonen.

Tack!

Lämna en kommentar