Ska jag vara orolig om min pojkvän vägrar att låta mig träffa sin familj? Han är 27. Jag är 25. Efter att ha träffat i nästan tre år har jag ännu inte träffat hans föräldrar eller någon släkting alls. Det närmaste jag någonsin varit att se någon av dem är på fotografier.

Även om den här frågan är gammal kan det finnas andra i en liknande situation som läser svaren och försöker få svar på en fråga som de verkligen inte vill ställa, och de borde inte heller någonsin måste fråga.

Jag var i denna exakta situation i ett förhållande på mer än två år. Min betydande andra hade träffat min familj och vänner, men jag hade inte träffat någon av hans. Det var ett förhållande som skickade mig in i terapi efter uppbrottet, för den här typen av respektlöshet kan få dig att känna dig som den lägsta av det låga, som att personen du är kär i är generad av dig. Liksom personen som ställde den här frågan blev jag ständigt borstad när jag drev frågan med min betydande andra. Jag blev deprimerad och förtvivlad, och min självkänsla blev uppslagen.

Jag hade en mycket klok terapeut. Hon berättade för mig att om någon har för avsikt att förbinda sig till dig, vill de presentera dig för sin familj (och vänner) så snart de kan. Det är bara väldigt naturligt. Även om föräldrarna / familjen är / är dysfunktionella kommer de att göra det fortfarande vill presentera dig för att se hur bra du håller upp under tryck.

Med andra ord, oavsett vilken typ eller kvalitet ett förhållande någon har med sin familj, kommer de alltid att vilja presentera personen de älskar för den familjen.

Om någon inte låter dig träffa sin familj har de inte för avsikt att behålla dig i sitt liv. De vet redan detta. De vill inte att du ska ha några kopplingar till deras familj (och ibland till och med sina vänner), så när de bryter bandet med dig kan det vara en ren paus, och de kommer inte att behöva ta upp frågor från familjen ( Varför? Hon var en så trevlig tjej ”).

Lämna en kommentar