Ska min fästman och jag anställa en bröllopsfilm förutom en fotograf? Kommer vi ångra att vi inte har en video från vår speciella dag?

Om du har råd med video ovanpå foton, och inte skimp på fotografering, ja.

Ur både en tidigare brud och en professionell fotografs perspektiv är bilderna det enda kvar från din speciella dag förutom dina minnen. Maten och kakan äts, dekorationerna ges bort, blommorna har vissnat, klänningen ligger i en låda och du vill komma ihåg din dag som du planerade noggrant.

Du behöver en bra fotograf för att fånga den dagen, så det är viktigt. Det är en bra idé att investera bra bröllopsfilmare. Att ha en filmupplevelse av den speciella dagen har oerhört värde och ger mig tillbaka till den speciella dagen. Min videograf var professionell, inte påträngande, förstod mina önskemål och producerade både den korta korta videon och dagens långa video. Jag har sett mitt bröllops höjdpunktrulle många gånger sedan. När det gäller foton tittar jag på dem varje dag. I grund och botten kommer du aldrig ångra att du har professionell dokumentation av din bröllopsdag.

Lämna en kommentar