Skrev Pink Floyd någonsin en kärlekssång?

Jag antar att det beror på vad du kallar en kärlekssång? Om det är de dumma kärlekslåtarna som Paul McCartney sjöng om svaret inte egentligen är att jag kan säga att jag har hört och jag har lyssnat på allt de har skrivit och nyligen upptäckt några saker jag inte riktigt hört så mycket och så skulle jag säga Nej. Nu med det sagt tror jag att flera av deras låtar skrevs av kärlek, kärlek, skuld, nostalgi, melankoli, eftersom det relaterade till deras minnen och livserfarenheter med Syd Barrett. Jag skriver tillräckligt ofta om min teori att Pink Floyd verkligen var tre tydligt olika band. Detta även om det bara fanns en bandmedlem som faktiskt lämnade tills Roger försökte sparka Richard Wright efter Wall Tours. Så utanför Syd fanns det ingen kärlekssång i deras repertoar. Deras musik handlar mest om mänskliga känslor om än med ingenting om kvinnlig kvinnlig kärlek i sig.

Lämna en kommentar