Som fotograf på en nakenfotografering, hur går det?

Det här svaret kan innehålla känsliga bilder. Klicka på en bild för att avmarkera den.

Generellt sett något så här:

Jag tycker att när jag gör en fotografering av något slag är jag så fokuserad på vad jag gör att det inte finns tid för att få allt upparbetat. Människor får ibland allt som "hur kan du ta bilder av nakna modeller utan att bli kåt?" och jag är alla som "har dig gjort en fotografering? Vem har tid att tänka på sex när du tänker på belysning och inramning och exponering? ”

Det är lite annorlunda om du är på andra sidan kameran. Jag tror starkt att du inte riktigt kan se sexig ut på ett foto om du inte tänker på sex, precis som du inte kan skriva erotik effektivt om du inte är påslagen av det du skriver. I båda fallen kommer det att vara uppenbart för din publik att du bara ringer in det.

Men när du är fotograf? Processen med att skjuta är för tekniskt involverad för att tänka på sex. Om du funderar på sex tar du förmodligen inte så bra bilder.

Till exempel:

Dessa bilder togs på 3200-hastighetsfilm, IIRC, i tonhöjd med en kameramonterad blixt och huva. Jag har en liten ficklampa monterad på mitt kamerarem, som jag använde för att komponera bilderna, men de var knepiga nog för att rama in det jag tänkte på.

Dessa bilder togs den sista dagen av orgien i slottet i Frankrike. Vi sprang runt slottet och letade efter platser att skjuta, men vi visste att vi inte hade mycket tid, så vi var mycket rusade.

Vi hittade resterna av en sönderfallande stenmur precis vid utkanten av tomten och var tvungna att slå igenom en massa vegetation och flera centimeter vatten för att komma dit. Det var obekvämt och irriterande, och vi var medvetna om att ingen av oss hade packat ännu.

Jag sköt det här fotot av min fru i min lägenhet i Atlanta. Vi täckte över alla fönster och jag startade en eld i eldstaden. Exponering var till stor del gissning och hopp. Det här är en exponering på flera sekunder med ett litet stativ som jag balanserade på en hög med böcker. Jag sköt dussintals foton, varav de flesta inte kom bra alls.


När jag skriver det här svaret skapar någon på Quora falska profiler som ser ut som mina och använder dem för att skicka kränkande / trakasserande meddelanden till människor. Om du får en kränkande premiärminister eller kommentar, kontrollera profilen noggrant. Det är nog inte jag.

Lämna en kommentar