Som fotograf, vad är den värsta upplevelsen du har fotograferat ett bröllop?

Som fotograf, vad är den värsta upplevelsen du har fotograferat ett bröllop?

Dan, menar du förutom mord-självmordet? Charles Haacker svar till Som fotograf, vad är din mest oförglömliga bröllopsfotografering?

Ganska svårt för mig att tänka på något mindre med den saken som hänger över, men i stort sett alla bröllopsfotografer med tillräcklig erfarenhet kommer att ha massor av krigshistorier. Jag skrev en annan om kakan i flera steg som kollapsade i värmen och bruden var som, ja, det hände (underbart par!).

Jag skrev om kakskärningen som tänkte på mig K Edwardsär hemsk upplevelse, där saken hamnade i en nästan fistfight där båda fäderna "försvarade" sina barn och ja, ett dags äktenskap. (Halv dag, verkligen ...)

I Kan berätta för dig om otaliga bröllop där den första lyckligaste dagen i ett par förhoppningsvis långt och fruktbart liv var den dagen och min egen sena brud och jag hade förmånen att dela den.

Känns ganska nostalgisk idag. Vi skulle fira 48 år idag om hon hade levt. Om ett par lyckas med en mycket lång relation är jag helt övertygad om att det beror på att en av dem var en helgon, och den andra var jag.

Vår son sköt detta 2007 utanför kapellet i Casper, Wyoming där vi gifte oss 1970. Du borde ha sett det: Jag var tvungen att huka mig ner för att hon var under 5 fot och jag var över 6. Vi var snäll , va.

Ledsen för WAY off-ämnet men sorg är stark med den här idag.

Lämna en kommentar