Som modell, vad var ditt mest pinsamma ögonblick framför en fotograf?

Jag var i slutet av 20-talet i mycket bra form och jag såg den här annonsen på den lokala skolan för nakenmodeller. Jag tänkte vad fan. Jag älskar att vara naken och få betalt för det perfekta sättet att tjäna extra pengar. Jag gick gjorde några klasser för fotoklassen, gjorde några för livsteckningskursen. Jag ombads att komma tillbaka varje chans de hade. Jag var bra på att hålla mina poser. En dag dök jag upp och en andra modell dyker upp. Kvinna. Jag tänkte med säkerhet att de inte skulle få oss att posera tillsammans. Professorn frågade kvinnan om att det var okej att låta oss posera tillsammans. Jag sa till honom att jag inte brydde mig. Jag skulle respektera henne. Hon var 20. Mycket vacker och greT kropp. Först poserade vi bredvid varandra. Kom ihåg att det är 20 elever som ritar oss. Poser hålls bara i 5 till 20 minuter. Professorn ber oss att välja poserna. Jag har fortfarande inte rört henne. Hon möter mig och lägger båda händerna på min röv och lägger sedan huvudet på mitt bröst. Allt jag kan tänka mig är att det inte blir svårt. Nej kunde inte göra det. Jag blev hård som en sten. Jag hade fått erektion i tidigare klasser när jag poserade och ingen sa någonsin någonting till mig. Men det här var annorlunda, jag kunde höra att några av eleverna viskade. Jag kuk rörde överst på hennes vagina. Jag är säker på att hon såg ner på min erektion. Sedan flyttade vi till en annan pose igen jag är fortfarande hård. Hon säger till mig att jag ska lägga mig och hon lägger sig delvis ovanpå mig och pressar mig hårt mellan oss två. Jag trodde att jag skulle komma framför alla. Professorn berättar att klassen var på väg att avslutas och tackar oss båda. Av det här time.im fortfarande så hårt går vi ut ur rummet till ett separat litet område. Hon tar tag i min hand och skjuter mig mot väggen och börjar blåsa. När jag var på väg att sluta slutar hon. Jag tänkte vilken reta. Hon vänder sig sedan och böjer sig och säger att vi borde ha gjort den här posen. Jag går in i henne bakifrån. När vi är klädda klär vi oss och går tillbaka in i studion. Professorn ber oss att titta på ritningen. Jag blev kåt igen och tittade på ritningarna av de två användningsområdena. Synd att jag aldrig fick en chans att göra naken partner poserar igen. Bara av mig själv. Men jag fick några datum från om eleverna som fotograferade eller ritade mig.

Lämna en kommentar