Vad är allas favoritfoto och varför är det din favorit?

EDIT: Detta är ett svar på frågan "Vad är allas favoritfoto och varför är det din favorit?" (Frågan har tyvärr slås samman med frågan "Vem är din favoritfotograf genom tiderna och varför?" Som inte har något att göra med det här svaret.)

Istället för att svara med min favoritprofessionella, välkända fotografi, berättar jag om min favoritbild som jag tog.

Det finns en nöjespark här i Vallejo Kalifornien som heter Six Flags Discovery Kingdom. Dess föregångare var en nöjespark i Redwood City (55 miles away) som heter Marine World Africa USA. Min familj gick till Marine World flera gånger, och jag tog vanligtvis med min kamera för att ta bilder av djuren, föreställningarna, Tiger Mountain Rapids vattenrutschkana (ingen vattenrutschkana vid Vallejo-parken, men det fanns en vid Redwood City-parken).

Redwood City Marine World hade också ett scenområde där ett liveband skulle uppträda för parkgästernas underhållning. När vi lämnade parken bestämde jag mig i sista minuten för att ta en bild av bandet. De spelade "Waltzing Matilda" när jag knäppte bilden. Det var ganska sent på dagen, så jag var inte säker på om min bild skulle komma ut eller bli hopplöst mörk (detta var före digital fotograferings dagar).

Så efter att jag fick mina utskrifter utvecklade, såg det här:

Jag gillar bara hur det blev. (Av någon galen anledning är den skannade bilden större än den faktiska bilden)

Lämna en kommentar