Vad är den bästa appen för att klargöra en pixelbild?

Jag är inte säker och uppskattar herr Laurers råd om pixelering genom primitiv jpeg-komprimering.

Jag kan inte rekommendera någon som är bäst för någon som bara vill skärpa en bild, men eftersom du frågade,

Det finns många appar som dyker upp på Google för Android, iOS, Windoze eller Mac med namn som Deblur It, AfterFocus Pro, perfekt Klar och Afterlight, AfterFocus, Photo Blur, Pixlr, Enhance Photo Quality och Adobe Photoshop Express.

Jag har aldrig haft behov av att klargöra en pixelbild, men alla specifikationer för mina elevers projekt säger att du inte gör det, och jag dockar poäng nådelöst för pixelerade bilder i projekt eller bilder som pixlar när de visar mobilvänlig, lyhörd webbplatser ...

Lycka till, jag har sett bra resultat, önskar att jag kunde säga vilken som är bäst. Adobe Elements som jag har och Photoshop som jag inte längre gör anspråk på att klargöra bilder utanför fokus eller pixel, men det finns inga praktiska att prova.

Lämna en kommentar