Vad är den bästa fotoalbumappen för en Android?

https://play.google.com/store/apps/details?id=be.wyseur.photo&hl=en_GB

Den här digitala ramappen har en handledning och när jag kollade öppningsbilden och nästa bild dyker upp insåg jag att det inte var ett bildspel i helskärm som jag ville att min HD-TV eller min DVD-inspelare skulle spela in. Vänsterklicket ledde till kugghjulinställningarna för olika skärmkontroller. Jag var tvungen att ställa in fördröjningstiden och övergångseffekten, som jag satt till ingen. Jag ställde in bildförhållandet t.ex. 16: 9 och helskärmsläge och låter omkopplaren för att inte bibehålla en bilds proportioner utan att sträcka den till helskärmens höjd och bredd. En annan inställning kan dölja Androids huvuddisplay vid start, t.ex. vänsterpilikon, hemikon och öppnade appar. Denna inställning finns också i avsnittet Display i appen Inställningar, tillsammans med utgångsinställningen för AV-kabeln, t.ex. ställ in CVBS till det högre värdet så att jag kan spela in på DVD-inspelaren. Jag använder frontpanelens cirklar för den AV-kabeln, dvs gula video-, röda och vita ljudkablar. Annars skulle jag ansluta de 3 kablarna till en guldpläterad scartadapterenhet och ansluta den till HD-TV eller standard-TV eller till DVD-inspelarens bakpanel ...

När Digital Frame-appen är korrekt inställd kommer den anpassade helskärmsvyn att bli ännu bättre om du använder stora bilder snarare än miniatyrer. File Explorer-appen kan markera en katalogs filnamn och sedan flytta de mindre bilderna till en annan katalog eller till ett externt micro SD-kort eller USB-minne. Så vi kan istället flytta eller kopiera filer för valda skärmar.

När vi söker i Google Play Store kan vi också få andra appar att testa. Från dessa kan vi se ytterligare användningsfunktioner, men vår huvudprioritet är inte bild- eller medieappar, utan antivirusappar och renare appar. Tragedin är att Google gräver det begränsade lagringsutrymmet på 1 GB-enheter, så jag föredrar de 2 GB-enheterna med 16 GB-specifikationer och nuförtiden är jag mer intresserad av Android 6-enheterna och ett freebie QWERTY-tangentbord, som jag har sett på Ebay ... 360 Security-appen hjälper till att rensa skräpfiler, men varje gång Google varnar oss för appuppdateringar, kommer vi att kunna uppdatera dessa om andra appar använder det begränsade lagringsutrymmet? Så var försiktig med vad du installerar och avinstallerar de sällan använda apparna, efter att du har skrivit ner deras information och webbadresser eftersom de uppdaterade versionerna kanske inte är lika användarvänliga, väljer jag att testa uppdateringarna på en enhet innan jag installerar på mina andra enheter.

Lämna en kommentar