Vad är den genomsnittliga lönen för en ideell fotograf?

Allt beror på vilken typ av arbete och vad marknaden betalar för det. Tillbaka på dagen minns jag att fotografer tar ut en dagspris och kostnader. Beloppet var faktiskt ganska anständigt för tiden, men det var inte så övertygande med tanke på att du inte arbetade så många dagar i efterhand.

Låt oss säga att du har 5000 dollar för att skjuta ett jobb. Gyllene, eller hur? Jag tror inte att jag skulle gråta om jag fick ett par sådana jobb vanligt, men det finns ingen garanti för det.

Jag tror att de flesta proffs kan göra ett försök och förvänta sig att tjäna en medelklassinkomst. Mycket få drar in stora dollar. Om du är bra och marknadsför dig som galen kommer du att göra ok. Det är ett företag. Behandla det så och liv.

Lämna en kommentar