Vad är den verkliga historien bakom den här bilden, förmodligen av Lord Hanuman tagen i Himalaya?

Läs Mina åsikter om Hanumanji riktigt foto?

Jag läste folks syn på den här bilden. Jag respekterar deras åsikter. Men jag håller inte med dem, jag har en helt annan inställning för att visualisera bilden. Jag tror att det finns 100% chanser att Lord Hanuman Ji faktiskt sitter där och håller Ramayana i handen. Några av mina vänner skrev det varför han läser Ramayana. Känner han till alla händelser som hänt i Ramayana?

Mitt svar är enkelt. När vi älskar någon har vi deras enheter med oss.

Som om jag har min familjebild på min mobiltelefon. På samma sätt är Ramayan den vackraste epiken associerad med Ram Naam skriven av Valmiki Ji.

Så uppenbarligen kommer det att vara stängt för Hanuman Från hjärtat.

När det gäller hinduiska epos vet alla att han är odödlig men han föddes och växte med tiden, så uppenbarligen kommer han att åldras i varje epok. Olika anhängare rapporterade honom under de olika eraerna, som Sage Madhavarcharya sägs ha prydat med Lord Hanumans besök under 13-talet e.Kr. i början av 1600-talet. Vem kan glömma Tulsidas Ji? Hanuman uppenbarligen besökte Tulsidas och inspirerade honom att skriva den hindiversionen av Ramayana. Och den här anhängarlistan fortsätter.

Låt mig nu prata om den andra vinkeln, fotografen dog av okänd anledning. Koncentrera dig nu om ordet ”okänd anledning”. Det finns ett mysterium bortom hans död. Han kan vara oavsiktlig, nås dit i grottan och Hanuman Ji kan koncentrera sig på Ramayana och inte vara medveten om någon mänsklig inblandning. När fotografen i hemlighet klickade på den här bilden störde det Hanuman Ji. När Hanuman Ji sätter ögonen på honom kan det finnas chanser att fotografen kanske inte har styrkan att hålla fast vid Hanuman jis syn på honom som leder honom till döds. Han måste vara i himlen efter att ha sett inkarnationen av Herre shiva som Hanuman.

Att vara i Tech-världen definierar binärkoden för koder att den här bilden inte är fotohandlad.

Ha en fantastisk dag framåt

Lämna en kommentar