Vad är den vildaste hämnden du har sett någon ta på sig sitt ex?

Förmodligen den jag fick på mitt ex.

Bakgrund: Vi träffade på allvar, åtminstone trodde jag det, och vi var dumma tonåringar. På den anmärkningen har jag fram till i dag ingen aning om jag var den andra killen eller en huvudbit eller vad i helvete som pågick.

Så jag gick igenom hennes telefon efter att hon bad mig svara på en text från sin vän. Hon fick flera texter från ett par personer medan jag var mitt i att svara på den angivna texten och med tanke på att hon sa till mig att svara på det för henne fortsatte jag bara med att svara på dem. Hon gjorde sig redo att gå ut med mig och lämnade sin telefon bredvid mig medan hon slutade docka upp sig för ett datum.

En kille som nyligen släpptes från fängelset efter en krona för mord skickade sms till henne och jag fick reda på genom att läsa igenom alla saker de skickade att hon såg honom lika bra som mig, men utan att nämna mig. Jag kopplade ihop prickarna när hon inte kunde se honom, hon skulle säga att hon arbetade även om hon verkligen var med mig.

Månader av detta hade pågått, månader. Jag upptäckte tiden att när hon sa till mig att hon var sen (inte att två tonåringar någonsin skulle göra någonting och trots att vi inte gjorde det SÅ, sa hon mig fortfarande att hon var sen, och hon var) det var för hon skruvade ut den här killens hjärnor. Det låter obehagligt, men jag håller i allmänhet reda på den tjej jag är med så jag vet när hon kommer att bli bitchy och när jag behöver gå ut och hämta saker för den tiden på månaden.

Jag screencapped cirka två månader av texter och skickade dem alla till mig, men var noga med att inte låta henne veta och lyckades till och med ta bort de kepsar jag skickade till mig själv så det såg ut som om jag inte hade skickat dem. Jag glömde nästan att markera dem som olästa så att hon inte skulle veta att jag hade sett dem.

Följer du fortfarande? Bra. Så jag har berättat för olika versioner av den här berättelsen och lämnar ut mycket detaljer, men det här är mest hela historien.

Så vi gick på dagen vi gick på och det var det. En vecka eller så senare när jag visste att hon skulle vara upptagen kom jag in för att låta hennes föräldrar veta om vad som pågick och att jag inte skulle träffa henne längre, hon visste bara inte ännu.

Jag slängde bomben på dem och de var helt förbannade över mig för att ha brutit med henne genom dem. De slog sig tillräckligt ner för att prata med när jag berättade exakt vad jag hade hittat och varför. Jag skickade de skärmkapsyler som jag hade tagit över för en vecka sedan och att de kanske skulle vilja kolla på telefonen för att se vad hon gjorde mer som de inte visste om. Jag gick igenom en detaljerad förklaring om vad jag visste om personen och kollade in punkter på en lista om att hon verkligen inte skulle vara i en bra situation om hon var med honom.
De trodde inte på mig eller snarare ville de inte tro mig att deras dotter skulle göra något sådant mot en så trevlig kille som jag. De hatade mig en stund och saker var besvärliga och jag lämnade snabbt det samtalet och huset.

Jag såg aldrig tillbaka, men månader senare gick de igenom min kassa och gjorde en enorm ursäkt för vad som hände och fyllde sedan in mig på vad som hade hänt sedan den kvällen. Jag avslöjade att deras dotter inte var lika stor av en person som hon verkade vara. Visar sig att de hade hittat åtminstone 6 andra personer som hon "träffade" och att hon hade tänkt att springa av med en annan kille bara några veckor efter att jag hade visat dem vad jag gjorde. Hon sprang så småningom med en annan kille (annorlunda än killen hon skulle göra det med, mördaren och jag själv). Det slutade med att hon blev gravid med mördarens barn och killen hon sprang iväg med lämnade henne. Mördaren återvände till fängelset och hon lämnades hemlös och gravid. Så småningom släppte hon henne tillbaka i sitt hem under förutsättning att hon uppfostrade barnet, fick ett jobb och inte fick ett barn till förrän hon var gift.

Tja, visar sig att hon aldrig fick jobb, lät dem uppfostra barnet medan hon "tittade eller var på jobbet", och hon blev gravid med tvillingar av killen som hon ursprungligen skulle springa av med. Den sparkade henne ut med tillräckligt med pengar för att hitta sin egen lägenhet och en bil.

Tja, hon kunde aldrig få ständigt arbete med hur lat hon var när det kom till jobbet (aldrig dyker upp, alltid sent, alltid bryter mot regler osv.) Hon förlorade så småningom sin lägenhet och flyttade in hos pappa # 2. Sedan sparkade han ut henne efter att hon anklagat honom för att ha våldtagit henne (även om hon vägrade att lämna in en rapport eller få gjort en våldtäktskit eller något du ska göra efter en våldtäkt och inte av någon anledning som du skulle tro.

Våldtäkten hände aldrig. Han var i andra änden av staten på jobbet, på flera kameror.

Sedan lämnades hon åt sin bil och sina barn. Så hon flyttade in hos en tidigare vän till mig. Några månader senare, medan han var utomlands och på jobbet, återigen på kamera med kvitton för att öka beviset, fick han ett besöksförbud och sparkades ut ur sitt hus på grund av en falsk våldtäktsanklagelse.

Nu blev allt ordnat och han befanns oskyldig med ett mycket skadat rykte. Hon tvingades flytta tillbaka till sin förälders hem för att hon inte skulle få tillräckligt med arbete för att försörja sig själv för och jag citerar "Jag tappar mina förmåner om jag gör det!".

Bara en stor fuckup av ett förhållande där.

Jag antar att min hämnd var att jag kom ut ur den situationen och så småningom fick henne sparkad ut ur huset åtminstone en gång.

För bara ett par år sedan nådde hon ut mig för att se om vi kunde fixa saker.

Mitt svar var ett ord, "Avsluta prenumeration."

Hon sprängde på mig och ringde till mig allt i boken och försökte berätta för mig att jag övergav mina barn, men skulle inte tillåta ett DNA-test för att bevisa att de var mina (de är förresten inte. Jag har fortfarande inga barn den här dagen.) och att jag var en hemsk person.

Min hämnd var att jag tog henne fram för vilken skräp hon verkligen är.

Edit:

Vill ni veta vad det värsta är?

Så det slutade precis innan min farfar gick bort, ungefär tre månader.

Så nästa mars skulle jag göra minnesgudstjänsten. Bokstavligen noll kontakt med mig från en strid (det hände tre veckor eller så efter att jag släppte med henne. Det är i nästa avsnitt) till denna tidpunkt. Gissa vem dyker upp?

Om du gissade henne har du rätt.

Så jag har låtit andra människor ta över och dela saker efter att jag gjorde det. Jag sitter ute i korridoren på trappan i kyrkan, precis där min farfar föll och bröt armen. Jag gungar fram och tillbaka och försöker dra ihop den för den sista biten av tjänsten och den fungerar inte. Jag har tårar i ögonen och läcker ner på min blazer. Jag kunde knappt prata hela dagen för jag skickar iväg mannen som gjorde mig till den jag är idag, den som var där genom allt för mig. Min hemlighet och den person jag lutade mig mest på.

Hon dyker upp och börjar skämma bort mig för att jag inte bjöd in henne till tjänsten, och svär upp och ner att det bara visar hur dålig en person jag verkligen är. Hur jag är en sådan skräp och hur jag är en hemsk person eftersom jag vägrar att träffa henne eller göra någonting. Du vet, det hela fungerar.

Denna tik hade nerven att komma till tjänsten som jag specifikt inte berättade för henne för ... ja hon är en tik ... och skämmer bort mig efter allt som hände mellan oss och hur allt detta gick nedför den specifika dagen.

Hon hade ytterligare nerv för att störa tjänsten och var tvungen att eskorteras av två mycket förbannade poliser. Hon skrek till dem om hur hon hade rätt att vara där för att hon älskade min farfar och var i hans liv och att hon inte gick. Jag hade anständighet att inte anklaga och bara ta bort henne, men om jag ser tillbaka bör jag ha det eftersom det skulle ha fått henne att gå i fängelse och hindra barn från att lida.

Jag fick fortfarande den sista hämnden. Jag är den som inte slår igång systemet.


När vi hade en sista liten kamp var när hon bestämde sig för att börja ljuga för mig om alla slags saker, lämnade jag den delen för att jag började ta reda på var hon ljög om att inte vilja träffa mig. Vi hängde bara cirka 3 gånger i veckan (medan jag träffade) när jag gick på college så jag gjorde inte det vardagliga eller något liknande. Sedan i den striden fick jag reda på vad som verkligen hände när hon började skrika och säga hur hemsk jag var för henne och allting. Hela 9 yards.

Jag tål inte den där skiten så länge. Jag lämnade vart jag var och åkte hem efter några minuter.

Lämna en kommentar