Vad är det bästa sättet att en manlig bröllopsfotograf ska klä sig till en spelning?

Förutsatt att du frågar om det typiska formella bröllopet, som en manlig bröllopsfotograf tror jag på att klä mig professionellt. Jag har gjort det på två olika sätt. Under många år kommer jag klädd antingen i kostym eller med en sportjacka. Varför? Jag gillar att ha alla de extra fickorna men ändå ser professionell ut. Jag har alltid mörka jackor / byxor och vanligtvis en mörk skjorta (även om jag bär en ljusblå skjorta på sommaren eftersom jag har en extremt lätt vikt som kommer till nytta här i North Carolina).

Nu har jag nyligen justerat min klädkod när jag fick ett Spyder-hölster för att hålla mina två kameror vid mina höfter (för att hjälpa till att ta tyngden av mina axlar / nacke). På grund av det är det inte längre ett alternativ att ha en jacka eftersom det hindrar mig från att komma till kameran som ligger på höljet. Så nu, under ceremonin när jag mest använder två kameror, bär jag inte min jacka. I receptionen kan jag vanligtvis ta med min Spyder värd och sätta på mig jackan igen.

Återigen, det viktigaste är att du är en professionell fotograf och att du bör se professionell ut.

Steve Rubin

Www.steverubinphotography.com

Lämna en kommentar