Vad är det bästa sättet att snabbt konvertera fotografier till digitala bilder?

Det är jag som frågar detta med förhoppningar om att någon kommer att ge en lösning som jag inte har undersökt.

Jag har tänkt på att köpa en av skannrarna med matare och när allt är skannat (jag har 20+ album så snabbt att vara nyckeln här) säljer det på ebay.

Med Target by my house kan du skanna och lägga de digitala bilderna på en CD. Det här kan vara bra för mig. Dess 20 bilder åt gången, så jag kan gå och lägga fotona i högar på 20.

Jag har också tittat på några av tjänsterna som söker efter dig. Detta verkar för mig vara ett bra alternativ. Det gjorde det till en möjlighet. Såvitt jag vet lägger du bilderna i en förbetald UPS-ruta (vissa frakttjänster) och baserat på lådans storlek och beviljat att du ordnar bilderna tjänsten skannar och debiterar dig ett schablonbelopp, returnerar bilder och en CD.

Lämna en kommentar