Vad är det bästa sättet att ta bra bilder av dig själv när du reser ensam?

Det finns en miljon och ett sätt att göra det, jag kommer att ange den metod som jag använder oftast:

  1. Skaffa ett stativ eller Gorilla-pod: Om du reser mycket och gillar fotografering har du förmodligen redan ett stativ, för en gång som inte vet vad en gorillapod liknar det med stativ men med mindre ben som är flexibla, så du kan montera kameran på valfri plats, en stolpe, räcke, stenar och också nämnde jag att den är mindre och lättare än stativ, så du kan enkelt bära den. Du kan placera din kamera eller din telefon på en plats och sedan ställa in en timer på dem för att klicka på din bild, medan du kan gå och posera. Denna metod är vad jag använder ofta eftersom stativ eller gorilla-pod är en bra investering i alla fall, och kan vara till stor hjälp för att ta bilder av den plats du reser eller till och med tidsintervaller på en viss plats om du är i den typen av sak.
  2. Be en främling att klicka på din bild: Det tror jag är den äldsta, mest beprövade metoden i den här listan. På de flesta ställen kan du alltid hitta någon eller någon som du kan be om hjälp och de kommer mer än gärna att hjälpa till och speciellt dessa dagar med kameran blir lättare och lättare att använda, i stort sett vem som helst kan klicka på en anständig bild av dig. Även om detta är den metod som jag personligen använder för att inte (även om din personliga körsträcka kan variera); anledningen är:
    1. Även om det idag kan vara lättare för alla att ta bilder, teknik kan bara vara en möjliggörare Vid slutet av dagen, det är användarens kreativitet och skicklighet som räknas.
    2. Jag reser ofta till platser där det är svårt att hitta någon person i första hand. Att vara ensam och njuta av sitt eget företag (fint ord här är ensamhet) är anledningen till att jag reser (inte alltid men många gånger).
  3. Dra upp ditt foto från något annat innehåll: Så här får jag de flesta av mina bilder, jag är en person som inte tycker om att klicka på sina egna bilder. Men jag gör en vlog på Youtube (Drömlivet ), att ta skärmdumpar när jag redigerar dessa videor är ett av sätten att få mina bilder också mycket ofta, ett foto sedan av en vän eller ett videoklipp från en annan person som jag råkar träffa eller en video där jag presenterades i någon form är att ta en skärmdump av detta innehåll ett utmärkt sätt att få dina bilder (se alltid till att du har rättigheter till skärmdump och använda instanser från innehållet)

Lämna en kommentar