Vad är det billigaste sättet att skriva ut högkvalitativa 4×6-foton?

Jag är en ivrig typ av fotoutskrift. Jag tar massor av foton från min iPhone och älskar att skriva ut dem för att bevara mina minnen. Kalla mig old school eller vad inte men jag omfamnar att hålla fast vid mina bilder snarare än att titta på bilder på en skärm. Jag har spenderat mycket tid och pengar på att ta reda på de bästa apparna för fotoutskrift på marknaden. Hittills har jag hittat 3 appar som är värda att nämna.

  1. Shutterly - De erbjuder obegränsade fotoutskrifter (måste betala för frakt och hantering) och anpassningsbara fotoprodukter.
  2. Freeprint - De erbjuder obegränsade fotoutskrifter, upp till 85 utskrifter per månad och 1,000 utskrifter per år. Den här appen har dock många begränsningar. Jag kan till exempel inte beställa flera utskrifter av samma bild utan att betala extra. Så det är en bummel. Dessutom är frakt och hantering inte gratis (precis som Shutterfly).
  3. Printage - De är ganska nya och inte många känner till den här appen. Men de ger också obegränsade fotoutskrifter (som Shutterfly och Freeprints). En sak gör att denna app sticker ut mer än de andra två är dess särdrag: Verkligen obegränsade fotoutskrifter, till skillnad från Freeprints, låter den här appen dig skriva ut så många foton som du vill. Även om det är samma bilder. Dessutom har den här appen inbyggda redigeringsalternativ som gör att jag kan välja olika bakgrunder, layouter och teckensnitt. Jag har gjort några beräkningar, av alla tre appar har Printage den lägsta frakt- och hanteringsavgiften med samma utskriftskvalitet.

Lämna en kommentar