Vad är det galnaste fotografiet som någonsin tagits?

Galenskap är i betraktarens ögon. Men som hustoppare har jag kommit att uppskatta de galna fotografier som hustakare tar.

1. Wu Yongning, alias "Kinas första Rooftopper"

* Bilderna nedan har tagits från Wus senaste tagningsfilmer, där han inte har styrkan att dra sig upp och faller från en byggnad med 62 våningar. Han dog 26 år gammal (1991–2017). VILA I FRID

2. Angela Nikolau, en rysk hustakare

3. Kirill Oreshkin, aka “The Russian Spiderman”

4. Andra nomineringar - Jag, aka "Samson Tang"

Okej, jag skojar bara. Jag är ingen match för de ryska hustopparna. Men ändå hoppas jag att du tycker om dessa bilder 🙂

Varning: Alla stunts på fotografierna utförs av utbildade proffs. Varje försök att återskapa de stunts som visas kan sätta ditt liv - och ännu viktigare - andras liv i livsfara. När jag går på taket ser jag till att jag spelar på min högsta kapacitet på skjutdagen. Om jag är tvivelaktig om jag lyckas med att utföra stunt, ger jag upp och väntar till nästa gång jag har fullt förtroende.

Redigeringar och svar:

Jag fick så många kommentarer och frågor från kommentarrutan och meddelandefältet. Jag skulle vilja svara dem här en gång för alla.

  • De är inte proffs. - Jag håller inte med. Professionella är människor som ägnar mycket tid åt att öva något så att de utför det de gör skickligt. Jag vandrar 2-3 gånger i veckan, cyklar 15-20 varje vecka, gör yoga och följer en vegetarisk diet i fyra år - för att hålla min kropp lätt, smidig och stark. Professionella hustoppare och parkour-pojkar / tjejer tränar dagligen på idrottscenter, som professionella gymnaster.
  • De är inte proffs eftersom de tjänar inga / lite pengar. - Jag håller inte med. Att inte vara anställd betyder inte att du tjänar inga pengar. Rooftoppers tjänar ganska mycket genom att få beskydd, sponsring och sälja sitt eget varumärke.
  • Takläggning är farligt. - Jag håller med. BASE-hoppning och vingsuit flyger också. Men vi får ofta intrycket att taket är mer oprofessionellt och dödligt eftersom media ständigt återcirkulerar några dödsfall.
  • Takläggning är självisk - Oförberedda och otränade hustoppare är själviska. Förberedda och utbildade är det inte.
  • Du tar tak för att söka uppmärksamhet och imponera på andra - Nej, det gör jag inte. Jag laddar inte upp mina takfoton till Instagram, för jag har inte ens Instagram (när jag skriver det här svaret nu). Jag gör saker jag tycker om och delar bara bilderna med några få vänner.
  • Att göra dessa saker är dumt - Jag kommer att dö en dag, det är du också. Men jag låter inte rädsla hindra mig från att göra något jag tycker om. Jag skulle hellre vara en glad idiot än en uttråkad ”klok man”.
  • Uppmuntrar du människor att ta tak på taket? - Nej, det gör jag inte. Jag har fått blåmärken och sår. Och jag har fångats av polisen många gånger (släppt utan kostnad). Varje handling ger konsekvenser. Jag uppmuntrar människor att tänka två gånger innan de agerar.

PS Jag har redan inaktiverat kommentarer. Jag studerar för närvarande heltid på universitetet och har begränsad tid med Quora. Jag vill inte att människor som lämnar kommentarer tycker att jag är oförskämd eller undviker frågorna. Jag vill inte heller lätt använda en eller två meningar för att svara på kommentarer. Jag försöker därför svara på alla förväntade kommentarer - anmärkningar jag har mött sedan jag tagit tak - ovan.

Bildkälla:

Wu Yongning Last Moment Before Fell To Death (varning grafiskt innehåll)

https://www.ettoday.net/news/20171211/1069881.htm

Kirill Oreshkin

ANGELANIKOLA U (@angela_nikolau) • Instagram 相片 與 影片

Ꮖ Ꮩ Ꭺ N & Ꭺ N Ꮹ Ꭼ Ꮮ Ꭺ (@__elevation__) • Foton och videoklipp på Instagram

Lämna en kommentar