Vad är det mest olämpliga fotot på din telefon?

Låt mig berätta en historia om det.

Om du arbetar inom vården är det en del av jobbet. Ibland kan en patient gripa (om du anstränger) när du sitter på tronen. Därför sätts hjärtpatienter rutinmässigt på avföringsmjukgörare. En del av de dagliga bedömningsfrågorna är: När var din sista tarmrörelse? Och var det inom normala gränser? Patienter med kolostomier (kirurgiskt snitt i tjocktarmen) länge och kanske be om återkomst till de dagar som de kunde använda vilrummet!

Hur som helst, när jag såg det här el grande “Whatasized” Turd; Jag var tvungen att odödliggöra det !!!

Nu kan jag berätta historien. Jag var på en date och flickvän plockar upp min telefon och börjar gå igenom mina bilder och letar efter något ”Olämplig!” Plötsligt ryggar hon tillbaka av chock & skräck och tappar min telefon. Gissa vilken bild hon hade stött på. (Nämnde jag att hon gör det Inte arbetar du inom sjukvården?) Om jag bara kunde ha fått en bild av hennes ansikte just nu !!!

Lämna en kommentar