Vad är det mest otroliga fotoet du har sett?

Dorothy Strattens blodiga mord-självmordsbrott påverkade mig djupt.

Dorothy Stratton var en av de vackraste och opretentiösaste kvinnorna jag någonsin sett. Att se hur ett sådant oskyldigt liv var tagen med en sådan vildhet upprörd min känsla under lång tid.

Hennes karriär var i sin linda; hade hon inte mördats av sin främmande make Paul Snider, var världen hennes för att ta. Det som dödade Stratton var hennes naiva förtroende för en svartsjuk, pengar och makt hungrig man som hon kände att hon var skyldig en skuld till. Det var hennes egen mycket tillitsfulla natur som ledde till hennes egen död.

Alla runt henne njöt av sin obehagliga skönhet och ärliga inre skildring av oskuld. Själva kännetecknen för hennes personlighet som alla älskade är det som gjorde henne lätt byte. När hennes främmade make insåg att han hade tappat HANS kontroll över hennes karriär; han tog ilsket hennes liv och hans också.

Stratton levde verkligen utan gimmick och litade på dem runt omkring henne utan tvekan. Hon behövde ingen gimmick. Hon var en naturlig skönhet, okomplicerad och ohärdad av livets fula delar. Jag har sällan sett kvinnor av denna kaliber i mitt liv. Det är just de egenskaper jag försöker efterlikna i mitt liv. När jag tittade på bilderna på brottsplatsen insåg jag att hon förmodligen inte hade förstått varför han skulle skada henne. Efter att han dödat henne fortsatte Snider att göra henne (en sista förolämpning) för vem vet hur länge innan hagelgeväret sprängde sig själv.

Stratten hade en så ljus framtid och hennes sinne var troligtvis inriktat på alla fantastiska nya livsmöjligheter som just började blomstra för henne. Hon såg honom aldrig komma. Att hon ska slaktas av mannen som ursprungligen befordrade henne till dessa nya höjder är otänkbart. Hon gick oskyldigt över för att prata med honom om deras förhållande. Istället förrådde han hennes förtroende, tog henne självisk bort från den här världen och respekterade sedan hennes kropp som en sista förolämpning.

Jag kan inte förstå vilken typ av våldsam ilska jag såg på bilderna från brottsplatsen; det är mörkare än vad jag kan tänka mig. Och det, tyvärr för mig, påminner mig om att jag också är sårbar. Det är skrämmande att tro att du kan sträva efter att vara hälsosam, ärlig, ren och opretentiös så mycket du vill; men monster kommer att få dig ändå.

Dorothy Stratten Crime Scene: What the Coroner Found

Lämna en kommentar