Vad är det mest pinsamma fotot som någonsin tagits av dig?

Detta foto, med skådespelerskan Glori-Anne Gilbert. Detta var en konvention här i Chicago redan 2002. Dessa konventioner är inte bara för författare eller artister, de är för mediestjärnor, filmstjärnor, vem som helst vill göra ett utseende. Detta foto togs den sista dagen av konventet, jag var hundtrött från att få lite sömn (det var tillbaka under mina drickedagar). Det sätt som konventioner fungerar innebär att vara på paneler och sedan ha autografpartier, men varje kväll skulle flera olika utgivare ha gigantiska fester.

Kvällen innan hade fru Gilbert tappat nyckeln (detta var innan svepkort) till sitt hotellrum. Jag skulle till lobbyn för att träffa någon, så jag sa till henne att vänta och jag skulle få en kopia. Jag gav det till henne och hon sprang tillbaka till hissen, ignorerade mig inte riktigt, men mer måste komma tillbaka till festen.

Tja, min goda gärning glömdes inte bort. Nästa dag såg hon mig utan att jag såg henne och hoppade på en stol, grep mig runt halsen och fick en annan skådespelerskan, Brinke Stevens, att ta ett foto. Hon ville att jag skulle ha en souvenir och Stevens skickade bilden till mig några dagar senare. Hon mådde dåligt med att lämna mig så snabbt bara åtta eller tio (eller sex, vem vet egentligen?) Tidigare.

Inse det, jag ser livrädd ut. Jag hade ingen aning om vad som hade hoppat precis utanför mitt synfält, och därifrån ... ja, jag var rädd att andas, mer eller mindre röra mig. Några av mina manliga vänner tycker att det här fotot är fantastiskt och tycker att jag har tur. Jag är glad att fru Gilbert kände att hon var skyldig mig något och kanske kände sig skyldig att gå bort så snabbt kvällen innan, men det finns familjemedlemmar som har sagt "Så DETTA gör du vid dina" skriv "-konventioner!"

Lämna en kommentar