Vad är det mest romantiska fotografiet som någonsin tagits?

Det finns några romantiska bilder som jag har sparat genom åren för olika ändamål ... för att designa mina CD-fodral, som bildtillägg för mina blogginlägg, för journalposter och så vidare.

Framkallar de en känsla av mysterium? jag vet inte. Men något med dessa bilder nådde ut till mig och rörde någon djup del av min själ.

Sparsh ...beröringen

Jag hade skrivit en journalpost baserat på texterna till en av mina favoritlåtar som heter 'Jab koi baat bigad jaaye ...'.

Det finns en rad som ungefär översätts till detta →

Så länge det finns ljus kommer det att finnas alla för mig, men när det finns mörker vet jag bara att du skulle vara där för mig.

Ibland är det allt vi vill ha från de vi älskar. Någon som skulle vara där för oss när resten av världen lämnar oss. En kärleksfull hand. Ett omtänksamt ord.

Nee paathi, naan paathi Hälften av er, hälften av mig

Det perfekta förhållandet är inte ett där det ena är överlägset det andra. Det är den där båda är som de två pelarna som håller upp kärlekens tempel. Båda är lika på alla möjliga sätt. Står tidens test. Orubblig. För evigheten. Det perfekta förhållandet är en där båda kompletterar varandra och berikar varandras liv på de vackraste sätten 🙂

Kaffe?

Att vara kär behöver inte alltid handla om att vara över varandra hela tiden. Kärlek kan uttryckas på ett obegränsat antal sätt. Ibland kan mycket faktiskt hända över en kopp kaffe ... oavsett cliched men det uttalandet kanske låter ^ _ ^ När två personer har tröstat i tystnaderna mellan dem går förhållandet till en helt annan nivå. Sedan är det själarna som pratar med varandra. Och det här är några av de bästa konversationerna någonsin ^ _ ^

Visar samma horisont

För mig handlar kärlek inte om hur länge två personer kan se varandras ögon. Det handlar om hur länge de kan titta i samma riktning. När två individer har nästan identiska synpunkter blir det en sådan magisk upplevelse att dela sina liv med varandra. Du behöver inte ens försöka förklara hur du ser världen för den andra personen, för de ser det exakt som du ser det. Och det tycker jag är helt underbart! ^ _ ^

Söta ^ _ ^

Lämna en kommentar