Vad är det vanliga bröllopsgåvan (om du ger pengar) i ditt land?

IMO, ge vad du bekvämt har råd med.

Jag skulle känna mig hemsk om jag fick reda på att någon gav oss en penninggåva som gjorde att de skadade. Om de inte kan ge någonting är jag helt ok med det. Jag har allt och sedan lite. Allt jag vill är att mina gäster ska vara där och fira med mig. Förutom, we är de som ber människor att ta sig tid till sin hektiska dag eller tillbringa ledig dag de värdesätter så mycket att vara med oss.

Min man och jag hade ett vackert bröllop. Vi betalade för allt själva, arenan (Four Seasons), maten, öppen bar, betjänad parkering, du heter det. Vi ville inte att någon skulle räcka i fickorna för någonting. Varför? Vi ville att alla skulle ha en fantastisk tid och inte oroa oss för pengar för tips, pengar för hytt (vi ordnade för Uber på oss). Det var inte det kungliga bröllopet på något sätt men det var vad vi hade råd och vi hoppades att det skulle räcka för våra gäster.

IMO, denna uppfattning om att gästerna i grund och botten måste "betala för sin närvaro" (och sedan några) är skrämmande. Om ett par inte har råd med bröllopet bör kostnaden för gästerna inte läggas på gästerna. är inte skyldig någonting.

Vid den tiden slutar de vara gäster och de blir kunder. Och jag tvivlar på vad som serveras är värt vad gästerna betalar. Jag menar inte bara maten.

Lämna en kommentar