Vad är det värsta med övergången eller fotokroma glasögon?

Jag har verkligen inga problem med dem - inte riktigt.

De fungerar bra för de snabba insatserna i livet. De blir naturligtvis inte tillräckligt mörka i bilen - även om de är på Eyewear Insight vi erbjuder gratis UV-beläggning och antireflekterande beläggning på alla par - och ändå känner jag mig fortfarande, speciellt för långväga körning. Att ha polariserade glasögon är mycket bekvämare för att skära bort allt bländning och reflektion.

Fotokromiskt (övergångar) ger bara inte samma skydd på vattnet när jag seglar, i snön eller någon annanstans där jag kommer att tillbringa tid under längre perioder i solen. De blir inte tillräckligt mörka.

Jag tycker också att det en gång ute länge gör det svårare för ögonen att anpassa sig till ljuset när du rör dig inomhus - så jag väntar vanligtvis bara en sekund på justeringen.

Men egentligen är det bra - jag spelar tennis och det ger mig precis rätt mängd skugga och inte så mörkt som polariserat eller till och med speglat vilket jag känner hindrar min snabba uppfattning och i slutändan påverkar mitt spel.

Den enda gången när den lilla nyansen som alltid finns med fotokroma linser spelar in som en nackdel är när jag måste arbeta med färgmatchning. Men det är en minimal fråga jag brukar ta av mig glasögonen när jag tittar på föremål när som helst så det är bra.

Lämna en kommentar