Vad är ditt favoritfoto av din katt (er)?

Det skulle vara nästan omöjligt att bara välja en, men eftersom jag har många katter antar jag att jag inte behöver. Först var min kattungefamilj första födelsedag, vi serverade dem lite lax istället för tårta. Och katten jag hade haft i flera år vid den tiden fotograferade bomben.

Från vänster till höger är de Jayne, Inara, Kaylee och River, den som är baksidan heter Anna.

För deras andra födelsedag återskapade vi skottet men i en annan ordning och den här gången kom både Anna och deras mamma Richard i bakgrunden. Richard döljer mest Anna.

Här är ett solo-skott av Inara från den dag deras mamma förde dem till mig. Hon var lite trött på att vara runt en människa

Här är River från samma dag, hon var mycket mer nyfiken.

Det här är ingen fantastisk bild av Kaylee men tyvärr har jag inte många bilder av henne och hon passerade i ganska ung ålder.

Här är en ny av Jayne. Jayne har riktigt attraktiva färger och det här skottet gör dem inte rättvisa men det är ett riktigt sött kattfoto.

För ungefär 2 år sedan övergav en granne till en kollega två katter när han flyttade, så jag tog in dem, en av dem heter vi Malcom och medan han försvann bara några månader efter att vi tog honom in har jag ett par fantastiska bilder på honom, här är en som min fru tog.

När vi tog Malcom in tog vi också in en katt som vi heter Serenity medan jag har många bilder på henne, hon är inte precis en fotogen katt så jag avstår från att lägga upp någon av henne.

För ungefär ett och ett halvt år sedan dök Simon upp nära min veranda. Till skillnad från andra katter som kom hem till mig för att ta en måltid tog Simon inte tid att lita på mig, andra gången jag såg honom lade jag mat i skålen och han sprang rakt fram till mig och lade på ryggen och krävde att jag skrapar i magen innan han åt . Jag var riktigt motståndskraftig mot att ta in en annan katt men inom några veckor efter att jag först visade upp hade han ett infekterat sår på ett av hans främre ben så jag tog honom till kärlet och tog honom officiellt.

Simon är en fantastisk katt och fungerar som en fullvuxen kattunge, mycket energisk och lekfull. Kanske för lekfull eftersom han gillar att lekfullt attackera någon annan katt, och de andra katterna vill inte alltid spela. Detta är mitt långvariga sätt att säga ett år senare behövde Simon operation igen och efter det byggde jag en utomhushölje där han tillbringade mest tid i. För några veckor sedan hittade en kattunge sig till min trädgård och verkade vara förälskad i Simon. Det tog mig några dagar innan jag kunde ta tag i henne och ta henne till veterinären, jag ville hitta ett hem åt henne men min fru är ovillig att ge upp henne så jag antar att vi har en ny katt. Min fru har kallat henne Remy, här är min favoritbild av henne.

Hon och Simon spelar riktigt bra tillsammans men ingen av de andra katterna har värmt till hennes närvaro än. Här är en sista bild av de två tillsammans.

Lämna en kommentar