Vad är ditt mest värdefulla fotografi?

Den första dagen i Juno med mig

Se hur sömnig han ser ut

Han är ungefär en månad

Den viktiga tiden när han fick parvo. De flesta hundälskare vet hur dödlig denna sjukdom är. Men min kämpe Juno besegrade den. De behöver bara ditt tålamod och kärlek tillsammans med läkemedel under den perioden. Fortsätt prata med dem och berätta hur mycket du älskar dem och vill ha dem i ditt liv. Min Juno förstod min smärta och han kämpade modigt.

Min födelsedagstid men han var nere med parvo n han hade gått ner mycket i vikt. Han åt inte någonting och tog bara droppar.

Jag tog en månads ledighet och stannade hos honom till hans återhämtning och det är jag som sover bredvid honom för att få honom att känna sig skyddad.

Äntligen är han borta från Parvo och nu får han tillbaka den förlorade vikten. Han måste vara runt tre månader

Glad mig lycklig Juno

Tyngdlyftning med min pojke

Hans "flickvänner"

Speltid med min Juno

Äventyr av Juno

Studen

Juno: varför tråkar du mig Karishma ??

Låt oss kela!

Vänner för alltid!

Snälla spela med mig !!

Lämna en kommentar