Vad är en bra 35 mm kamera att köpa för en nybörjare fotograf?

Jag måste fråga vad menar du när du talar om 35mm. I gamla tider hänvisade 35mm till filmstorleken och därmed bildområdet. Numera hänvisar vi till samma område i digitalkameran som "fullbild." Som nybörjare skulle jag inte köpa en helbild eftersom de är dyrare och man kan få underbara bilder med en bildformat i mindre format. De digitala bilderna varierar i storlek, men med en upplösning på 18–24 megapixlar får du en underbar upplösning utan den större 35 mm-storleken. Om du nu talar om en digitalkamera är det svårt att peka på en specifik kamera eftersom många små "peka och skjut" -kameror gör ett bra jobb. Men när du säger 35mm antar jag att du verkligen menar en bättre kamera. Så jag skulle börja titta på EOS Rebel-kamerorna i Canon. Jag känner inte till Nikon och Olympus och Fuji och Sony osv. Så namnen? Jag skulle rekommendera om du går mot vanlig hobby eller till och med någon professionell, att T7i är en mycket bra kamera. Kanske till en kamerabutik där du kan undersöka flera märken och vad de kommer att göra och hur mycket de kommer att kosta är en bra idé.

Lämna en kommentar