Vad är en bra DSLR för nybörjare för natur- och landskapsfotografering, med tanke på att de flesta av mina bilder tas medan de rör sig?

Om du är nybörjare föreslår jag att du går efter en bra bridge-kamera istället för en DSLR.

kolla in utbudet av bridge-kameror från Canon, Sony etc. (Brokameror - Canon Tyskland)

Jag har en brokamera och jag tog den för jag var inte säker på om jag ville spendera mycket för en kamera. Om du tar en bra DSLR (det finns många många modeller att välja mellan) måste du köpa flera linser. För nära bilder behöver du en annan lins och för en bra landskapsfotografering behöver du en annan. Jag vet att kvaliteten på foton från en DSLR inte kan matchas med en brokamera.

Men under resan är det inte lätt att hålla så många linser. En brokamera kan dock hjälpa dig där. Dessa kameror har ett bra linssystem (fast ett) som kan ge dig en mycket stor zoom (över 200 mm i vissa av dessa) och bra fokus på jämn 5 mm. Jag kan ha min kamera i ryggsäcken med alla andra saker som jag kan bära för resan, jag behöver inte ha ett tungt separat paket bara för kameror.

En brokamera kommer att kunna ta nästan alla typer av bilder som du skulle ta med en DSLR-bara att kvaliteten kanske skulle vara lite mindre.

För att visa dig vad du kan göra med en bryggkamera, här är en länk till min flickr-sida- Kaushik gopalan

Lämna en kommentar