Vad är en bra DSLR-fotograferingskurs för nybörjare i Chennai?

I grund och botten är jag en fotoentusiast och älskar att ta bilder, men när jag började ta mitt första foto i en DSLR-kamera fann jag det mycket svårt att hantera det. Jag trodde att jag kunde lära mig det av youtube-videor, men det blev inte bra. Så jag bestämde mig för att lära mig det direkt från en professionell fotograferingsakademi för att göra mina fotograferingsfärdigheter till något extraordinärt.

Medan de frågade mina vänner som har en fotografi- och mediebakgrund föreslog de mig att gå till Visualite Academy, Chennai. Så med mycket hopp och spänning gick jag in i akademin. För att vara ärlig, allt från akademins atmosfär, interagera med fotografifakulteterna för att äntligen skapa mitt eget mästerverk, gick allt fantastiskt. Akademiets fakulteter är mycket professionella samtidigt mycket vänliga och tillmötesgående. Du kan ställa valfritt antal frågor, tvivel till dem, de är så hjälpsamma. De kommer att lära dig från grunden och ge dig en stark grund.

Så de som ville lära sig fotografera från grunderna, skulle jag starkt rekommendera dem Visualite Academy. Det bästa stället att lära sig och utforska.

För din information: Visualite Academy erbjuder nu 5 dagar / 10 dagar / 16 dagars fotografikurs för nybörjare.

K? j ?

Lämna en kommentar