Vad är ett bra namn för en reseblogg?

Namngivning är en av mina favoritdelar för att skriva berättelser eller skapa konst. Jag skulle hellre inte föreslå något och uppmuntra dig att brainstorma på egen hand så att du har ett namn som kommer inifrån, det är unikt du. Min Ennymans territorium bloggen kom från den online-identitet jag utvecklat för mig själv för att göra det enkelt för människor att hitta mitt arbete. När Internet först utvecklades upptäckte jag att det fanns många Ed Newmans, och när folk sökte efter mig skulle spelaren från Miami Dolphins bli den första hit, och en advokat i Washington DC nästa och några andra efter det. Det fanns dock bara en Ennyman. Därför blev min första webbplats Webbplats för Ed Newman och min blogg Ennymans territorium och min konstblogg Ennymans många ansikten.

Jag delar dessa som exempel på hur jag har producerat en identitet som skiljer mig. Du kommer att vilja komma med ett namn som skiljer dig från alla andra resor och fotografi bloggar och webbplatser. Det finns förmodligen många av dem. Vad gör din unik? Ditt namn borde förmedla det till en viss grad. Det är därför jag föreslår att du tar dig tid och gör det givande arbetet själv, att namnge. Kanske en dag kommer du att intervjuas i tidningen eller online och någon frågar, ”Jag gillar verkligen namnet på din blogg. Hur kom du på det? ”

Bäst för dig.

Lämna en kommentar