Vad är lämplig bröllopskläder för en mormor till brudgummen?

Det här svaret kan variera mycket beroende på evenemangets formalitet, vilken tid på dagen det blir och om du är inne eller ute.

Generellt sett kommer en fin klänning som träffar någonstans mellan knä och fotled eller klänningbyxor med strukturerad topp, kanske en jacka eller ett sjal och skor som passar både din rörlighet och terrängen. Tygets vikt och färger bör vara lämpliga för vädret / säsongen och blankare tenderar att förmedla "mer formell". För mitt strandbröllop var min mormor i en ärmlös (inte axelbandslös) klänning och barfota med min mans mormor i en skal topp och byxor (jag kan inte hitta bilderna på min dator ...).

Att ta med sig kulturella band kan också vara underbart - en indisk väns utökade familj kom till hennes bröllop (här i USA) med sari som var underbara.

Jag gjorde en google-bildsökning och kom med följande exempel på något som skulle vara lämpligt.

Lämna en kommentar