Vad är några fantastiska före- och efterbilder av Anorexia Nervosa?

Okej så här går.

Innan:

Ett ganska sorgligt sätt att leva. Alltid trött, alltid med ont, gick jag och la mig med min telefon i handen om jag fick en hjärtattack över natten. Jag spenderade hela dagen på mat och vikt och motion. Jag var så sjuk men jag brydde mig inte. Jag dör men jag var tunn. Men inte tillräckligt tunn. När jag ser tillbaka på detta gör jag mig skrämmande. Jag känner mig sjuk att tänka på mitt mentala tillstånd under den här tiden.

Jag kunde inte se förbi nästa måltid. Jag brydde mig inte om jag inte hade en framtid, för den enda jag ville var en där jag kunde ha så låg vikt som möjligt och folk fortsatte att berätta för mig att jag inte kunde ha det eller att jag skulle dö. Men jag knullar dem väl. Jag kan fortsätta göra detta och leva det liv jag vill. Jag hade så fel.

Jag grät vid varje måltid. Jag var aldrig ensam. Och när jag kom in på sjukhus växte psykisk ångest bara. Jag kommer att sammanfatta de känslor jag upplevt med ett ord: rädsla. Jag var livrädd för viktökning, mat, anslutning, liv. Jag kunde inte se ett sätt att gå upp i vikt och leva med mig själv. Spola framåt två 1/2 år.

Efter:

Dessa bilder representerar bara ett litet segment av min "efter". Under min andra slutenvistelse. Jag insåg att jag kunde ha en framtid och jag behövde inte fortsätta lyssna på anorexi.

Det är svårt att med ord beskriva hur tacksam jag är för att ha människor runt omkring mig som brydde sig nog för att aldrig ge upp. Jag hittade min kärlek till livet igen, långsamt började jag se mat som bränsle. Jag är inte där än men jag är mycket bättre än jag var tidigare. Jag bor faktiskt nu och dessa bilder är det närmaste jag har kommit för att visa det.

Arbeta med djur, ha en dag ute med min vackra syster, ta in naturen och se nya platser. Jag brydde mig inte om någon av dessa saker tidigare. Jag hade inte tid att bry mig, jag var så upptagen i branschen att sakta döda mig själv (eller inte så långsamt). Men nu gör jag det. Och jag är så glad att jag inte fick ätstörningar vinna.

Lämna en kommentar