Vad är några sista minuten-bröllopsgåvaidéer?

Åh, jag är säker på att många människor finner sig själva efter sista-minuten presentidéer varje år (även jag är skyldig till detta ibland, erkänner jag). Jag brukar glömma datum och speciella tillfällen, till stor för min familjs irritation. Och även om jag kommer ihåg ett kommande evenemang tidigt, tenderar jag att låta förhalning få det bästa av mig. På grund av detta, jag alltid rusar till köpcentret, hoppas inspiration kommer att slå och jag skulle på något sätt hamna hem med en meningsfull gåva i släp. Och när allt annat misslyckas? Min fru kommer till undsättning! Här är några sista-minuten-bröllopsgåvaidéer som fungerade för oss:

Ge dem ett vinklubbsmedlemskap:

Om du är mycket nära brudgummen eller bruden och vet att de gillar vin, a vinklubb medlemskap är en gåva som fortsätter att ge. Att välja en vinklubb borde inte vara ett problem för dig eftersom många vinklubbar levererar ett brett urval av produkter över hela världen. Du behöver inte oroa dig för budgetbegränsningar också. Du kan få ett anständigt vinklubbsmedlemskap på cirka $ 40 per månad.

Fotoramar för deras bröllopsbilder:

Om du vet vilken typ av inredning eller estetik paret att vara gillar kan du ta några ramar i olika storlekar och ge dem till bruden och brudgummen för deras bröllopsbilder.

Ge dem stjärnorna:

Jag vet att detta låter ostlikt, men lita på mig, det är en unik gåva som jag är säker på att alla kommer att älska. Det är svårt att hitta något mer romantiskt och kreativt än detta. Om du känner brudgummen eller bruden personligen skulle du förmodligen känna till några av parets speciella stunder. Använd denna information för att skapa en speciell stjärnkarta från Under Lucky Stars för att fira natten när deras speciella ögonblick hände. Stjärnor inriktas aldrig på samma sätt två gånger, så du kan bara föreställa dig hur speciellt det får dem att känna. Inte bara är denna presentidé omtänksam och uppriktig, men den kommer inte heller att skada din ficka.

Lämna en kommentar