Vad är skillnaden mellan Photoshop och Photopea?

Jag visste aldrig att det fanns en onlineapplikation som heter Photopea innan jag stötte på den här frågan. Jag försökte den en stund för att känna till dess funktioner. Eftersom jag bara spenderade lite tid kunde jag inte hitta mycket skillnader. De har gjort ett bra jobb för att tillhandahålla nästan alla funktioner som Photoshop erbjuder för online.

I det mycket korta intervallet spenderar jag med det som jag märkte som skillnad, flödet, jämnheten medan vi använder några verktyg som val av trollstav, dess lilla fördröjning eller inte jämn jämfört med Photoshop. Det kan finnas funktioner som saknas vad jag märkte är det finns möjlighet att kontrollera opacitet men inget alternativ att kontrollera fyllning.

Även om jag sa detta bör vi överväga det faktum att det är en gratis applikation online medan Photoshop är offline-betalt program så KUDOS till Photopea.

När jag kollade dess funktioner gjorde jag den här bilden med Photopea, använde magiskt urval och ändrad bakgrund, begagnad textblandning osv. Allt fungerar bra

Lämna en kommentar