Vad betyder det att vara fotograf? Och vad är syftet med fotografering idag?

Hej, jag tycker att det är viktigt för oss att definiera Word-fotografen. Det är en som tar bilder. Speciellt för ett jobb.

Om jag inte får betalt ändå tycker jag om att ta bilder, jag är en amatörfotograf. Vad är poängen och / eller syftet? För mig är det kul, jag tycker om det, och därför att det inte är synd gör jag det. Jag tror att bilder kan ge Gud ära. Om du tar bilder av himlen, marken, växter, djur och andra sådana saker, tar du bilder av saker som skapades av Herren Gud. Således ge honom ära. Detta är också ett utmärkt tillfälle att evangelisera genom bilder. Det finns flera anledningar till att någon kan ta bilder, för att ge en definitiv poäng för alla att verkligen boxa hobbyen i. Jag kan garantera att majoriteten av människor som tar bilder inte tar dem av samma skäl som jag gör. Varje person har sina egna skäl till varför de tar bilder. Vissa människor kommer att kalla sig fotograf, andra säger helt enkelt att jag tar bilder. De tänker inte på sig själva som fotograf. Det är okej. Jag är helt blind och ändå tycker jag om hobbyen. Jag tar bilder genom specifika applikationer på min iPhone. Men det är för en annan fråga. Kanske kanske någon frågar, hur tar blinda människor bilder? Skulle jag se frågan kommer jag verkligen att försöka svara på den. Ändå hoppas jag att det här svaret är tillräckligt för att släcka din nyfikenhet. Jag hoppas att det hjälper, gärna kommentera om du har några andra frågor som jag kan svara på, och må Gud välsigna dig i Jesu namn.

Lämna en kommentar