Vad betyder det när alla bilder som en tjej skickar till mig i snapchat är med hälften av ansiktet?

Jag går efter min erfarenhet, alla tjejer är olika så jag ger bara insikt genom mina ögon.

Så varför skickar jag dig ett foto med halva ansiktet?

För i det ögonblicket tycker jag att jag är ful. Jag vill inte visa hela mitt ansikte, jag skickar alla mina strimmor, och ja, jag vet du borde inte bry dig om hur du ser ut, men när jag ser ut som en styggelse vill jag inte avslöja mitt fula ansikte. Så överraskning, du får bara hälften!

Eller, jag är bara lat och jag vill inte bry mig om att ta en faktiskt anständig selfie att skicka till dig. Du är en av 20 + ränder, du är proooobably inte tillräckligt speciell för mig att slösa bort tid för en perfekt vinkel, belysning och övergripande visa upp min skönhet.

Om jag kände att jag såg snygg och attraktiv ut, skulle jag kunna skicka ett annat foto till dig, ett med hela mitt ansikte. Men poängen är att inte ta det personligen eller något om en tjej knäppar dig med bara halva ansiktet. Antingen är hon lat och vill ta ett snabbt ögonblick / känner att det är meningslöst att ta en hel selfie, är osäker, vill bara inte visa hela ansiktet etc.

Lämna en kommentar