Vad betyder det när en kille gillar gamla bilder på dig på Facebook?

Till att börja med gick han definitivt igenom ditt flöde.

Varför skulle någon göra det? Jag vet inte säkert varför HAN gjorde det, men jag vet för ett faktum att om jag rullar igenom någons bilder och gillar dem från fem-sex år sedan, tänkte jag definitivt på dem, sökte upp dem och tittade på deras bilder. Det kan bero på att jag vill se vart de har kommit (vanligtvis för de jag inte gillar) så att jag kan jämföra mig med dem (ja, enligt sociala medier; det är dumt, jag vet), eller för att jag gillar (d) dem och jag ville bara se deras bilder.

Så i det här fallet tror jag att den här killen kanske är intresserad av dig, varför han sökte upp dig, gick igenom alla dina bilder och var inte skämd att "gilla" några också.

Om du gillar honom tillbaka tycker jag självklart att det är trevligt att han visar intresse. Men av någon chans, om den här killen är en främling eller om du inte är så bekant med honom (och inte heller gillar honom), kan du överväga att antingen blockera den här killen eller rapportera honom för att han helt klart är en förföljare.

Lämna en kommentar