Vad betyder sjuk skott i fotografering?

Det är roligt när jag tog upp det här när jag såg många "unga" amerikanska YouTubers online sedan jag själv startade en kanal. Vi, Storbritannien, människor använder sällan ordet "sjuk" men det betyder super "fantastiskt", "magnifikt", "coolt", "av denna värld" typ av betydelse för "saker". Den kan användas till nästan vad som helst. Jag tror att det är en amerikansk slang men alla barn tycks synkronisera med det här. Jag kan fortfarande inte använda det, kan bara inte säga det rätt annat än att säga "fantastiskt" på mitt eget sätt.

Men jag ser sällan någon använda den här betydelsen på människor ... Jag antar att du vet varför. Om du ser fantastisk ut vill du verkligen inte att någon säger "Hej, du ser sjuk ut!" eller om du är en cool kille, vill du inte "Man, du är sjuk !!!"

J

Lämna en kommentar