Vad betyder utropstecknet i en cirkel på iPhone-foton? Det är vanligtvis längst ned till höger på fotot. Jag får också ett meddelande som säger att jag inte kan dela fotot men det förklarar inte varför. Vad gör jag?

Du har valt i din fotoinställning att optimera lagringsutrymmet vilket innebär att originalfotoet laddas upp och en shunkndoen-telefonoptimerad version finns kvar på din telefon för att spara lagringsutrymme. När du öppnar foton-appen för att ladda bilden, försöker den ladda ner den riktiga bilden (hela originalet) men det lyckas att du har en färdig vit cirkel som fortskrider som en klocka tills den är en hel vit prick vilket betyder att den har laddats ner . Utropstecken betyder att du troligen inte hade något internet eller mycket dåligt internet och inte kunde ladda ner originalbilden från iCloud.

Hoppas detta hjälper.

Lämna en kommentar