Vad händer med mina bilder på min iPhone om jag bara vill logga ut från min iCloud helt? Jag vill inte förlora några av mina bilder jag har nu. Hur loggar jag ut säkert?

F: Vad händer med mina foton på min iPhone om jag bara vill logga ut från min iCloud helt? Jag vill inte förlora några av mina bilder jag har nu. Hur loggar jag ut säkert?

S: Vad menar du med "logga ut"?

Om du bara menar att du loggar ut från iCloud-webbsidan eller loggar ut från din iCloud på din iPhone eller iPad kan du logga ut från dessa konton på ett säkert sätt, dina foton kommer att finnas kvar i iCloud-kontot säkert för alltid.

Bilderna på din iPhone kan stanna kvar eller de kan försvinna helt beroende på vilken av Apples fototjänster du använder, du anger inte tillräckligt med information för att någon faktiskt ska kunna hjälpa dig exakt.

Apple har ett fantastiskt fantastiskt supportsystem och de är de enda som verkligen kan svara på dina frågor med behörighet.

Lämna en kommentar