Vad händer när du arkiverar ett Instagram-inlägg?

I huvudsak har användarna nu alternativet “Arkiv”A inlägg snarare än att radera det helt.

När en inlägget arkiveras, Det is helt enkelt dold för allmän synlighet, men förblir i tjänsten för användaren att återställa synligheten om de så önskar.

I din profil, i det övre högra hörnet, ser du den inringade klockikonen, som öppnar ditt arkiv där bara du kan se inlägg som du har arkiveras.

Därifrån kan du återställa deras synlighet för dem som kan se din profil.

Jag hoppas att detta hjälper,

  • Carlos

Lämna en kommentar