Vad händer när vi publicerar ett nakenfoto på Facebook?

Förresten, detta har hänt mig en gång av ren olycka! 😳 Under omständigheter som fortfarande är grumliga, i bästa fall, publicerade jag mina stora gamla nakna rövbröst på min offentliga Facebook-sida. 🤷🏻‍♀️😬🥳 Jag ska visa er bilden, men jag gör inte det här svaret NSFW så kolla in reposten kl. Av Betty

Så bröstbomben sprängdes precis på sen eftermiddag när alla är trötta på att arbeta och hoppar på sociala medier för att döda den sista biten av arbetsdagen. Min bästa vän ringde mig omedelbart och jag raderade den strax därefter. Jag hade problem med att hitta den och få min telefon att samarbeta med en snabb radering. 😤

Det var bara synligt under några minuter, antar jag, men i vissa avseenden hade skadan skett. Det var en handfull människor som såg det. De skickade mig några DM-meddelanden och textmeddelanden som frågade vad affären var med bröstet på min tidslinje. Jag ignorerade de flesta av dem, berättade för en person att jag blev hackad, berättade för mina faktiska vänner vad som verkligen hände och skickade bilden (och en annan, bättre) till en annan person. Sedan låg jag lågt under en dag eller två och gick på min jävla affär.

Om jag inte hade haft en vaksam och blixtsnabb bestie hade det skakat lite annorlunda ut. Mer än sannolikt skulle inlägget ha rapporterats för nakenhet och granskats av Facebook. Det skulle ha raderats av moderatorerna så småningom, jag är helt säker.

Förutom att inlägget har tagits bort kan jag ha fått in Facebook-fängelse (förbjudet från plattformen) i 30 dagar eller något också. Jag vet inte om de har ett varningssystem eller om jag faktiskt skulle ha startat för ett teeny-litet misstag, till exempel en selfie av mina nakna bröst när jag lutade mig och böjde ryggen i den mest extra pose jag kunde ha postat. Hur som helst skulle jag ha blivit tillfälligt förbjuden och det hade förmodligen varit det värsta.

Lämna en kommentar