Vad handlar låten Photograph av Ed Sheeran om?

Tja, låt oss titta på texterna.

Kärleksfull kan skada, kärleksfull kan göra ont ibland

Men det är det enda jag vet

När det blir svårt vet du att det kan bli svårt ibland

Det är det enda som får oss att känna oss levande

Vi behåller denna kärlek på ett fotografi

Vi gjorde dessa minnen för oss själva

Där våra ögon aldrig stänger

Hjärtan bryts aldrig

Och tiden är alltid frusen

Så du kan behålla mig

Inuti fickan på dina rippade jeans

Håller mig närmare tills våra ögon möts

Du kommer aldrig att vara ensam, vänta tills jag kommer hem

Kärleksfull kan läka, kärleksfull kan hjälpa din själ

Och det är det enda jag vet, vet

Jag svär att det blir lättare,

Kom ihåg att med varje bit av dig

Hm, och det är det enda vi tar med oss ​​när vi dör

Hm, vi håller den här kärleken i det här fotografiet

Vi gjorde dessa minnen för oss själva

Där våra ögon aldrig stänger

Hjärtan bröts aldrig

Och tiden är alltid frusen

Så du kan behålla mig

Inuti fickan på dina rippade jeans

Håller mig närmare tills våra ögon möts

Du kommer aldrig att vara ensam

Och om du skadar mig

Det är okej älskling, bara ord blöder

Inuti dessa sidor håller du mig bara

Och jag släpper dig aldrig

Vänta tills jag kommer hem

Vänta tills jag kommer hem

Vänta tills jag kommer hem

Vänta tills jag kommer hem

Du kan passa mig

Inuti halsbandet som du fick när du var sexton

Bredvid ditt hjärtslag där jag borde vara

Håll det djupt i din själ

Och om du skadar mig

Tja, det är okej älskling, bara ord blöder

Inuti dessa sidor håller du mig bara

Och jag släpper dig aldrig

När jag är borta kommer jag ihåg hur du kysste mig

Under lyktstolpen tillbaka på sjätte gatan

Höra dig viska genom telefonen,

"Vänta tills jag kommer hem."

Jag tror att det handlar om kärlek (uppenbarligen) och att uttrycka hur i en bild av de två förälskade människorna är deras kärlek frusen och evig i den bilden tills den bilden förstörs. Så jag tror att han säger att hålla den bilden av oss i vårt perfekta ögonblick av kärlek med dig, nära ditt hjärta för att aldrig släppa taget. Medan jag är borta kommer du fortfarande att ha min kärlek till dig om du behåller det fotografiet. Just nu kan vi slåss ibland och vi kan skada varandra medan vi är förälskade, men fotografiet är ett minne och ett bevis på när saker är bäst med oss ​​och hur vår kärlek är ren och allt vi behöver. Oavsett vad vi går igenom, vill du att du ska behålla den bilden och komma ihåg att min kärlek och vår kärlek fortfarande finns här, för alltid visas på den bilden.

Tack för att du ställde den här frågan, jag förstod inte förrän nu hur romantisk och djup den låten är. Jag visste innan det var romantiskt, men jag hade inte granskat texterna förrän nu. Jag tror att jag har en ny favoritlåt!

Lämna en kommentar