Vad heter det när en person räddar sig för äktenskap (sexuellt)?

Personligen föredrar jag "försök innan du köper-metoden" och om en kvinna skulle berätta för mig att hon räddar sig själv efter att vi är gifta antar jag att hon inte är rätt kvinna för mig. Det kan göra mig grunt men jag skulle vilja ha ett riktigt aktivt sexliv och jag skulle tvivla på att jag skulle få det efter att vi gifte oss. Jag skulle vara rädd att sex bara skulle handla om att få barn.

Men vad det kallas beror på deras förflutna och VARFÖR de vill gå vidare på detta sätt. De kan vara kloka, de kan vara en trosperson, de kan vara homosexuella, de kanske inte är intresserade av sex, de kan ha våldtagits eller haft någon annan dålig erfarenhet tidigare och kanske inte litar på män.

Jag gick ut med en kvinna några gånger, efter några datum hade vi sex - vi hade till och med analsex så det var en ganska bra upplevelse för mig. Nästa dag sa hon till mig att hon ALDRIG hade analsex igen och gav mig ingen anledning till det och att jag nu hade "försökt innan jag köpte" att hon inte skulle ha sex med mig igen förrän vi gifte oss. Jag gillade henne och jag fortsatte att träffa henne ett tag (ok, jag hoppades att hon skulle ändra sig) men till slut passade detta arrangemang inte mig och jag kände att hon använde detta för att pressa mig att gifta sig med henne och eftersom vi bara hade träffats några veckor i förväg överväger jag inte ens DET.

Lämna en kommentar